Tarot

Overige tarotleggingen

Tarotkaarten voor meer zelfinzicht

De Tarotkaarten zijn ooit ontstaan in het oude Egypte. Tenminste, dat denkt men. Maar zeker weten doet niemand het. Tarot legging bestaat uit een set van 78 mysterieuze kaarten die al eeuwen lang gebruikt worden om duidelijkheid te scheppen in bepaalde situaties. Je kunt er meer zelfinzicht mee krijgen en je kunt er zelfs de toekomst mee voorspellen!

Verschillende soorten tarotleggingen

Op onze website bieden wij verschillende soorten tarotreadings en verschillende legpatronen aan.Voor tarot en liefde & relaties hebben we een apart overzicht gemaakt.

Dagkaart trekken

Wanneer je voor een bepaalde keus staat, verwacht in een zekere situatie te komen, of gewoon voor het leuke, kun je hier gratis je dagkaart trekken.

De weeklegging

De algemene weeklegging geeft je een indruk wat voor situaties je kunt verwachten in de komende week.

De ster tarotlegging

De tarotlegging de ster geeft je vijf duidelijke inzichten over een bestaande situatie, geeft advies over wat je daarin beter wel en niet kunt doen, wat meewerkt en waartoe het tussen nu en een maand zal leiden.

Uitgebreide daglegging

Een nieuwe kaartlegging voor de dagen dat je graag wat meer grip en houvast zou willen hebben. Je kunt hier zelf de gewenste datum opgeven.

De poort tarotlegging

Het kan zo maar eens gebeuren dat je jezelf in een situatie vindt die je boven het hoofd gaat. De Poort Tarotlegging is een speciale toepassing van de Tarot die in dit soort situaties helderheid en aanwijzingen kan bieden.

Het kruis

De diepgaande Tarotlegging Het Kruis is in eerste instantie gericht op de toekomst. Deze legging kan suggesties aan de hand doen die een oplossing van een situatie inluiden.

Verleden-heden-toekomst

De Verleden, Heden en Toekomst Tarotlegging biedt inzichten die een uitgebreide periode bestrijken. Zij spitst zich toe op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek.

De blinde vlek

De blinde vlek biedt inzicht in de overeenkomsten en verschillen waar het gaat om je zelfbeeld en de wijze waarop je door anderen gezien wordt. Deze legging legt soms gevoelige waarheden bloot of kan extra bevestiging bieden.

Het gevoelsleven

De uitgebreide tarotlegging Het Gevoelsleven is een zeer inzichtelijke legging. Zij gaat diep in op emotionele zaken die mogelijk spelen en hoe jij je emotioneel kan ontplooien om met deze zaken om te gaan.

Tarot

Liefdes- en relatieleggingen

Tarot kaartleggingen voor liefde en relaties

Voor leggingen die niet specifiek over liefde en relaties gaan hebben we een apart overzicht gemaakt: tarotleggingen divers.

De relatielegging

De Tarot Relatielegging richt zich op de vraag hoe twee personen zich opstellen ten aanzien van elkaar. Deze legging hoeft niet per definitie van toepassing te zijn op een liefdesrelatie.

De liefdeslegging-nieuwe duidingen

De liefdeslegging geeft zicht op je liefdesleven. Zij schetst een duidelijk beeld over wat er gaande is, welke obstapels er zijn en waar je aandacht aan moet schenken.

Dagkaart liefde trekken

Als je wilt weten wat er op liefdegebied kan spelen of als je een bepaalde keuze moet maken, trek dan gratis je dagkaart liefde. Jouw thema van de dag wordt hier getoond en geeft je aanwijzingen hoe je je op moet stellen of waar je op moet letten.

Weeklegging liefde

Deze tarot liefdes weeklegging vertelt je alles over de liefde en je relaties voor de komende week.

Het liefdesinzicht

De tarotlegging het liefdesinzicht geeft je vijf uitgebreide inzichten over het contact tussen jou en een geliefde. Het kan gaan over het contact met je partner maar ook over een nieuwe ontmoeting met iemand.

De liefdesvraag

De liefdesvraag tarotlegging geeft zicht op de relatie of het samenzijn met je vriend(in). Bovendien staan er adviezen bij en wijst het je op mogelijkheden die je eventueel kunt benutten om je relatie te versterken.

Tarot

Speciale tarotleggingen

Grote Arcana en de Kleine Arcana

Tijdens de tarotleggingen kunnen de Grote Arcana en de Kleine Arcana op diverse momenten naar voren komen. Daarbij kan de exacte betekenis van de kaarten en de verschijning met grotere nauwkeurigheid geduid worden wanneer er meer bekend is over de plaats ten opzichte van de andere kaarten. Voor de nauwkeurigere duiding zijn de speciale tarotleggingen gemaakt.

Rider-Waite en Crowley kaarten

Je kunt nu van de speciale tarotleggingen gebruik maken. Deze zijn uitgebreider en ook met een diepgaandere variatie dan de reguliere tarotduidingen. Er wordt wel uitgegaan van dezelfde archetypische afbeeldingen. Daarbij worden er speciale tarotleggingen gedaan op basis van het Rider-Waite Tarot spel en de Crowley kaarten. Deze tarotleggingen zijn voorzien van een uitgebreidere omschrijving van de kaarten en hun positie in bepaalde leggingen.

Inzicht-evenwicht-harmonie

De Inzicht, evenwicht en harmonie tarotlegging geeft antwoord op vragen waar je mee worstelt. Zij spitst zich toe op een bestaande, voortdurende situatie of problematiek.

De weg naar jezelf

De Weg Naar Jezelf Tarotlegging geeft je een dieper perspectief in waar je staat op het pad van je leven. Het is een legging welke symbolisch is voor de reis die de Ziel hier op aarde aflegt.

De probleemlegging

Met De Probleem tarotlegging krijg je een zeer persoonlijke legging. Als jij de boodschap van de kaarten in acht neemt, dan kunnen de keuzes die je maakt je helpen.

Crowley’s Verleden Heden Toekomst legging

De Crowley`s Verleden, Heden en Toekomstlegging gaat uit van de Tarot van Alastair Crowley. Je hoeft bij deze legging niet altijd een specifieke vraag te kiezen.

Winnen

Als je één van de op deze pagina genoemde kaartleggingen koopt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop t.w.v. € 24,95 winnen. 1 op de 10 deelnemers is winnaar. Je kunt eenvoudig online betalen. Na de betaling vind je de uitleg welke gegevens we nodig hebben, als je winnaar mocht zijn, om de persoonlijke geboortehoroscoop voor jou te maken.

 

Live consulten door topconsulenten

Bij kaartleggingen.nl kun je ook terecht als je op zoek bent naar antwoorden, naar zelfkennis of hulp door een betrouwbare astroloog, tarotist, helderziende, paragnost, therapeut of een andere spirituele en paranormale adviseur. Zij kunnen je d.m.v. een live consult waar zij o.a. gebruik maken van je horoscoop, de tarot of de Lenormand kaarten op het goede spoor zetten naar meer begrip en innerlijke balans.