Tarot kaartleggingen

Wat is er gaande

Concentreer op de vraag wat er gaande is in de liefde, welke obstakels er mogelijk zijn en wat de aandacht verdient. Als je de kaarten getrokken hebt, krijg je een duidelijk uitleg van de legging die is opgesteld en uitgewerkt door nieuwe kundige tarotistes waarmee we nu samenwerken.

Echte kaarten of weergave op de computer

De kaarten die je hier gaat trekken, zijn aan jou gegeven vanuit je Hogere Zelf. Het is onbelangrijk of de kaarten echte kaarten zijn, of weergaves op de computer. Het gaat over de werking van de Tarot. Denk goed na, laat alles bezinken en gebruik je eigen spirituele wijsheid om er iets mee te doen.

 

De liefdeslegging

De tarot liefdeslegging is een schitterend hulpmiddel voor het verkrijgen van inzicht in je liefdesleven. Het geeft een helder beeld van de huidige situatie, de obstakels die je tegenkomt en waar je aandacht aan moet besteden.

Wat ontvang je

R

Je ontvangt een uitgebreide duiding en uitleg van de legging. De prijs voor deze unieke legging is slechts € 1,99 en je kunt eenvoudig online betalen met o.a. Ideal en Bancontact.

Winnen

Als je één van de op deze pagina genoemde kaartleggingen koopt, kan je een uitgebreide geboortehoroscoop t.w.v. € 24,95 winnen. 1 op de 10 deelnemers is winnaar. Je kunt eenvoudig online betalen. Na de betaling vind je de uitleg welke gegevens we nodig hebben, als je winnaar mocht zijn, om de persoonlijke geboortehoroscoop voor jou te maken.